Intrebari si Raspunsuri

Prețul nostru se va baza pe cerințele dvs. unice, astfel încât este practic imposibil să spuneți cât costă construirea unui site web. Suntem specializați în crearea de site-uri web personalizate / personalizate: fiecare cu obiective și scopuri diferite și vizate către publicuri diferite. Dezvoltăm site-uri de la zero, producând un aspect și unic, alături de funcționalitatea de care aveți nevoie. Lasă-mă să știu ce ai nevoie și, fără nicio obligație, îți vei reveni cu un preț.

Sperăm că răspunsul întrebărilor de mai sus vor putea să răspundă la acest lucru. Din nou, cât timp durează un site web pentru a dezvolta va depinde de cerințele dvs. individuale. Când vom cunoaște cerințele dvs., vom stabili un plan de dezvoltare care va include termene bazate pe faze și o dată generală de finalizare.

O întrebare bună. Punctele noastre forte, pur și simplu, sunt că știm cu adevărat ce facem. Designul web profesional nu mai este ușor. Da, oricine poate deschide Photoshop, poate învăța niște HTML de bază și spune că este un web designer. Chiar și o mare agenție de proiectare consacrată poate angaja o „echipă de vânzări” bună pentru a vă convinge că știu ce fac. Adevărul, însă, nu există într-adevăr mulți oameni care înțeleg corect complexitățile producerii unui site web bun.

Nu, nu facem web hosting. Nici despre o agenție de web design nu am auzit care sa gazduiasca. Gazduirea web reala necesita proprietatea mai multor calculatoare server. Acestea sunt similare cu computerele „hardware” pe care le folosim cu toții acasă sau la birou. Orice agenție de web design care oferă găzduire web are foarte multe probabilități doar să folosească pachete de „Reseller” care să facă profit oferite de aceleași companii de găzduire pe care le folosim deja cu toții. Am prefera să aveți alegerea companiei de găzduire pe care o utilizați: cea mai potrivită nevoilor dvs. particulare. Desigur, vom oferi recomandări.

Da, absolut. Când este posibil, atunci când este disponibil și practic, vom selecta întotdeauna software-ul și tehnologiile cu licență Open Source, peste oricare alta. Nu neapărat facem acest lucru, deoarece software-ul Open Source este adesea liber de utilizat, ci pentru că modelul de dezvoltare colaborativă permite aplicații web mai bune, mai sensibile, mai moderne și robuste.

Tehnologiile web sunt deseori împărțite în două grupuri distincte: „front-end” și „back-end”. Tehnologiile front-end utilizate pentru dezvoltarea site-urilor web sunt neproprietarite și, în general, sunt aceleași pentru toată lumea – HTML, CSS, JS etc.

SEO este scurt pentru optimizarea motorului de căutare și nu există nimic cu adevărat mistic în acest sens. Este posibil să fi auzit multe despre SEO și cum funcționează, dar practic este un proces măsurabil, repetabil, care este utilizat pentru a trimite semnale către motoarele de căutare pe care paginile dvs. merită să le afișați în indexul Google.

Marketingul social își propune să dezvolte și să integreze conceptele de marketing cu alte abordări pentru, la rândul lor, să influențeze comportamentele care beneficiază indivizii și comunitățile pentru binele social mai mare. În sănătatea publică, multe campanii de marketing social includ o componentă specifică de schimbare a comportamentului.

Gazduirea web este un serviciu care permite organizațiilor și persoanelor fizice să posteze un site web sau o pagină web pe Internet. O gazdă web sau un furnizor de servicii de găzduire web este o afacere care oferă tehnologiile și serviciile necesare pentru ca site-ul sau pagina web să poată fi vizualizate pe Internet. Site-urile web sunt găzduite sau stocate pe computere speciale numite servere. Când utilizatorii de Internet doresc să vadă site-ul dvs., tot ce trebuie să facă este să introduceți adresa sau domeniul site-ului dvs. în browserul lor. Calculatorul lor se va conecta apoi la serverul dvs., iar paginile dvs. web le vor fi livrate prin intermediul browserului.

Un nume de domeniu este numele site-ului dvs. web. Un nume de domeniu este adresa în care utilizatorii de Internet vă pot accesa site-ul. Un nume de domeniu este utilizat pentru găsirea și identificarea computerelor de pe Internet. Calculatoarele folosesc adrese IP, care sunt o serie de numere. Cu toate acestea, pentru oameni este dificil să-și amintească șiruri de numere. Din această cauză, numele de domenii au fost dezvoltate și utilizate pentru identificarea entităților de pe Internet, mai degrabă decât folosirea adreselor IP.

Un nume de domeniu poate fi orice combinație de litere și numere și poate fi utilizat în combinație cu diversele extensii de nume de domeniu, cum ar fi .com, .net și altele.

Numele de domeniu trebuie înregistrat înainte de a-l putea utiliza. Fiecare nume de domeniu este unic. Niciun site web nu poate avea același nume de domeniu. Dacă cineva tastează pe www.yourdomain.com, acesta va accesa site-ul dvs. web și nimeni altcineva.

Pe Internet, numele dvs. de domeniu este identitatea dvs. unică. Orice persoană, întreprindere sau organizație care intenționează să aibă prezență pe Internet ar trebui să investească într-un nume de domeniu. Dacă aveți propriul dvs. nume de domeniu, site-uri web și adrese de e-mail vă va oferi companiei dvs. un aspect mai profesional. Un alt motiv pentru o companie să înregistreze un nume de domeniu este protejarea drepturilor de autor și a mărcilor comerciale, crearea credibilității, creșterea gradului de conștientizare a mărcii și poziționarea motorului de căutare.

× Salutare! Cu ce te putem ajuta?