Web Design Ieftin in Bucuresti 13 Septembrie Sector 5

Ai nevoie de Web Design Ieftin in Bucuresti 13 Septembrie Sector 5? Nu iti face probleme, suntem aici pentru a te indruma cum poti dezvolta afacerea ta online.

Considerăm site-urile web ca extensii vii ale experienței dvs. de brand. Toate site-urile create de catre noi dispun de un Panou de Administrare usor de utilizat.
Când lucrezi cu noi, primești mai mult decât o broșură online. Pentru noi un site nu inseamna doar designul si continul acestuia. Pentru a avea un site de calitate si a permite utilizatorilor sa navigheze usor fara intreruperi ne asiguram ca site-ul creat dispune de o compresie si o viteza adecvata. Nu te lasa pacalit doar designul frumos al uni site, ci priveste partea de functionalitate al unui site. Multi utilizatori urasc sa astepte o pagina sa se incarce. Aproape 50% dintre utilizatori se așteaptă la un timp de încărcare de 2 secunde sau mai puțin. Google spune ca dacă un site de încărcare depășește mai mult de 3 secunde, vă puteți aștepta ca aproximativ 40% din traficul dvs. să plece.

Web Design, Dezvoltare Web și SEO este ceea ce facem

Creativitate de top, social media și digital pentru clienți ambițioși, cu obiective de afaceri ambițioase.

A oferi o viziune și a ajuta clienții noștri să își îndeplinească ideile de concept web este ceva de care suntem foarte pasionați.
Înțelegem călătoria și mapăm o structură realizabilă. Îi încurajăm clienții să se implice pe măsură ce creăm o strategie web solidă prin cercetare și analiză competitivă.
Odată ce direcția a fost convenită, vom dezvolta o hartă detaliată a site-ului înainte de a crea produsul finit.

Cum vă putem ajuta

Vizitatorii site-ului dvs. pot recunoaște instantaneu ofertele dvs.? Site-ul dvs. comunică calitatea produsului sau serviciului dvs.? La Exclus Agency, suntem mai întâi consultanți. Aflăm despre compania dvs. și apoi producem un site unic, se potrivește mărcii dvs. și vă vinde ofertele. Clienții noștri ne iubesc pentru că punem succesul lor ca cea mai mare prioritate și producem un randament al investițiilor.

Procesul de lucru

01.FACEM PLANUL

Vă definim competiția și publicul țintă. Descoperim ce este de succes în industria dvs. online, apoi proiectam site-ul.

02.CAUTAM IDEI

Paleta de culori, aspect, sitemap și stil. Îți vom aduce brandul la viață cu o capodoperă de lux si calitate, construită doar pentru tine.

03.DEZVOLTARE

Transformăm ideile tale într-o realitate. Site-ul dvs. este plasat pe un „server de dezvoltare”, unde puteți urmări întregul proces, în direct.

04.LIVRARE PROIECT

Aici afacerea ta va deveni online, în lume. Proiectie, marketing și întreținere; vom fi langa tine pentru toată viața site-ului tău.

Satisfacția clienților se reduce semnificativ în timpul întârzierilor de încărcare a paginilor web.
Putem crea experiențe digitale ale clienților prin site-uri web frumoase și strategii de marcă măsurabile.

Dispozitivele mobile conduc acum taxa în majoritatea căutărilor pe internet. Chiar dacă utilizatorii de telefonie mobilă vizionează site-urile web printr-un ecran mai mic, ei tot așteaptă aceeași viteză și rezultate pe care le-ar primi pe un dispozitiv desktop. Un factor cheie pentru îmbunătățirea vitezei site-ului mobil și reducerea clienților pierduți este implementarea unui design receptiv la site-ul dvs. web.

Acest lucru înseamnă că atunci când un utilizator mobil vizitează o pagină web sensibilă, site-ul web recunoaște dimensiunea ferestrei browserului și face afișarea corespunzătoare utilizatorului. Acest lucru ajută la îmbunătățirea timpilor de încărcare și a experienței utilizatorilor online.

Exclus dezvoltă site-uri web axate pe marketing, cu un design și o funcționalitate personalizate frumoase și nu ne oprim acolo – site-urile noastre web sunt concepute strategic pentru a converti clienții potențiali și a eficientiza vânzările și comunicațiile companiei. Site-urile noastre web oferă instrumente analitice integrate, care vă permit să vă măsurați succesul.

Formular de Contact

Birourile de vânzări și asistență tehnică sunt deschise: Luni – Vineri 9:00  – 18:00

Asistența tehnică de urgență este disponibilă: 24 de ore pe zi, 7 zile pe săptămână prin e-mail.

    × Salutare! Cu ce te putem ajuta?